Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği ve Vakfıkebir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 2. Yaz Futbol Turnuvası Karadağ yaylasında yapılan veteranlar arası futbol müsabakası ile start aldı.



Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği ve Vakfıkebir Belediye Başkanlığı' nın ortaklaşa düzenlediği bu yıl ikincisi gerçekleşen halı saha yaz futbol turnuvası Karadağ Yaylasında büyük bir katılımla start aldı. Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneğinin düzenlemiş olduğu organizasyonda kahvaltı yapılarak kemençe eşliğinde atma türkü gösterisi yapıldı. İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Balta başlama vuruşu yaparak Karadağ Yaylasında bulunan çim sahada müsabaka düzenlediler.
“DERECEYE GİRENLERE SÜPRİZ HEDİYELER VERİLECEK”
Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği ve Vakfıkebir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleşen halı saha yaz futbol turnuvası 16 takımın katılımı ile start aldı. Vakfıkebir Karadağ yaylasında Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Dernek Başkanı Hasan Bahadır’ında katılımı ile gerçekleştirilen veteranlar futbol müsabakası ile start alan futbol turnuvası Vakfıkebir Öğretmenevi önündeki suni çim sahadaki grup maçları ile devam ediyor. 
Dereceye girenlere sürpriz ödüllerin verileceği turnuvada toplam 4 grup da 16 takımın mücadele edecek. Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bahadır, ikincisini düzenledikleri turnuvanın geleneksel hale geleceğini vurguladı.
“16 TAKIM MÜCADELE EDİYOR”
Başkan Bahadır, “Halı saha yaz futbol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileriz. Ayrıca turnuvaya katılan 16 takımın sportmenlik, dostluk, kardeşlik ve fair play’in hakim olduğu müsabakalar oynamalarını diliyoruz. Çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor, futbol turnuvamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
“TURNUVAYA KATILIM ŞARTLARI”
-4 Grupta oynanacak olan müsabakalara 16 takım katılıyor.
-Müsabakalar 8 Asıl 6 Yedekten oluşan takımlar halinde oynanacaktır.
-Gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar Çeyrek Finale yükselmeye hak kazanacaktır.
-Grup aşamalarının tamamlanmasının ardından Çeyrek Finale yükselen her takım 1 transfer hakkı elde edecektir.
-Transfer aşamasında 14 oyuncusu bulunan takımlar yaptığı 1 transferden dolayı 1 oyuncusunu listeden çıkartıp, transfer ettiği oyuncuyu listeye ekleyebilecektir.
-Transfer yapmak isteyen takımlar 100TL karşılığında transferi grup aşamasından sonra gerçekleştirebilecektir.
-Çeyrek Finale kalan takımlar birbirlerinden transfer yapamayacak ancak grup aşamasında elenen takımların sporcularından birini veya turnuvaya katılmamış herhangi bir takımın listesinden bulunmayan bir sporcuyu takımlarına transfer edebileceklerdir.
-Turnuvaya katılan takımlar sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi v.b. istenen evrakları ilk oynayacağı maç başlamadan komiteye sunmaları gerekmektedir. Aksi halde evrakları eksik olan sporcular hiçbir şekilde müsabakaya alınmayacaktır.