2016-2017 Yıldız Erkekler Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliği müsabakaları 7-13 Aralık tarihleri arasında Akçaabat Fatih Kapalı Spor salonunda 32 okuldan 164 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu yıldız erkekler masa tenisi takımı yapmış olduğu 11 müsabakanın hepsini kazanarak nağmalup Trabzon İl Birincisi oldular.
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları federasyonunun 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Okullar arası Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları Akçaabat Fatih Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalara erkeklerde 32 okul, kızlarda 9 okuldan toplam 164 sporcu katıldı. 7-13 Aralık tarihlerinde yapılan şampiyonada erkeklerde 1. Vakfıkebir Atatürk ortaokulu 2. Trabzon Bulak Ortaokulu 3. Vakfıkebir İmam Hatip Ortaokulu, 4. Trabzon Özel Açı Ortaokulu oldu. Şampiyonada kızlar kategorisinde ise 1. Trabzon Yunus Emre Ortaokulu 2. Vakfıkebir Çavuşlu Ortaokulu 3.lüğü ise Trabzon Beşirli İMKB ortaokulu elde etti.
“TRABZON’U BÖLGE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEKLER”
Akçaabat Fatih spor salonunda yapılan final müsabakalarında dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Masa Tenisi İl temsilcisi Gürhan Zengin ile Masa Tenisi Federasyonu hakem kurul üyesi Adem Rahim Ayaz ile uluslar arası hakemleri ile birlikte idareciler ile beden eğitimi öğretmenleri verdi. İl birinciliğinde başarılı okullar Trabzon’u bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazandılar.
Şampiyon olan Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Masa Tenisi Takım Kadrosu: Tolga Günaydın, Yavuz Kandemir, Emirhan Kandemir. Beden Eğitimi Öğretmeni: Volkan Emirzaoğlu, Çalıştırıcı: Yavuz Çalış
Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Altın şampiyon öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ederek, yapılacak olan Türkiye şampiyonası müsabakalarında da aynı başarıyı gösterme temennisinde bulundu. Ayrıca şampiyon öğrencilerimize birer saat hediye etti. Müdür Altın, “Okulumuz olarak, bu başarının kazanılmasında emeği geçen değerli velilerimize, halk eğitim merkezi müdürlüğüne ve masa tenisi çalıştırıcısı Yavuz Çalış'a teşekkür etti. Önümüzdeki aylarda Gümüşhane'de yapılacak bölge grup müsabakalarına gidecek olan bu öğrencilerimize herkesin destek vermesini bekliyoruz.” Dedi.