Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek- kızlar Okul Sporları Masa Tenisi Trabzon İl birinciliği müsabakaları Akçaabat fatih spor salonunda yapıldı.



Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2017-18 Eğitim-Öğretim yılında “Masa Tenisi İl Şampiyonu” oldu. 44 okulun katıldığı yarışmalarda bütün rakiplerini hiç maç kaybetmeden yenerek il birincisi olan Vakfıkebir Anadolu imam hatip lisesi 16 Şubat tarihinde Artvin de yapılacak bölge finallerinde Trabzon'u temsil edecek.
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul sporları faaliyet programında yer alan  Genç Erkek- kızlar Okul Sporları  Masa Tenisi  Trabzon İl  birinciliği müsabakaları Akçaabat fatih  spor  salonunda  yapıldı. Müsabakalar sonunda kızlarda 1. Of Solaklı Fen lisesi 2.Ortahisar İMKB lisesi 3.Trabzon kız  ima hatip lisesi olurken 4. ise of Anadolu lisesi  oldu.
Erkeklerde ise 1. Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip lisei ,2.Çaykara Anadolu  Lisesi 3. Akçaabat Atatürk  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken 4. ise Trabzon Merkez Fen lisesi oldu. Dereceye giren okullara madalya  ve kupalarını Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Masa Tenisi Karadeniz temsilcisi Gürhan Zengin  okul müdürleri ile Masa tenisi hakemleri verdi. Şampiyon olan okullar ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.
Geçmiş yıllarda da olduğu gibi bu yıl da ilçemizi gururlandıran gençler, Masa tenisi il turnuvasında birinciliği elde ederek ilçemize büyük mutluluk yaşattılar.
Hazırlıklarını aralıksız sürdürmeye devam eden şampiyon gençler, bölgesel ve ulusal anlamında başarıyı hedefliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan okul müdürü Sezgin Özdin şunları söyledi; “Okulumuzun bir çok alanda elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor. Böyle bir ekip ile çalıştığım için çok mutluyum. Başarımızın sırrı tabii ki güler yüz, anlayış, empati, saygı ve emektir. İki yıldır üst üste il birincisi olan okulumuz uzun yıllar daha bu başarıyı sürdürecektir. Okulumuzda masa tenisi salonu kuran memurumuz Menderes Kerimoğlu bu başarının mimarıdır kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.