Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği Müsabakası sonucunda gülen taraf Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.


 
64 lise takımının katıldığı Futsal müsabakalarının finali, 4 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 14.00'te Trabzon Mehmet Akif Ersoy Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Final müsabakasında Gazi Anadolu Lisesi ile mücadele eden Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futsal takımı rakibini 3-2 mağlup ederek Trabzon il birincisi oldu.
 
Bir çok dalda olduğu gibi sporda da önemli başarılara imza atan Vakfıkebir Anadolu Lisesi Futsal Takımı, 29 Aralık 2017 tarihinde Tokat'ta yapılacak olan bölge yarışmalarında Trabzon'u temsil edecek.
 
Azim ve gayretli bir ekip çalışmasının sonucunda il birinciliği başarısını elde etmiş olmalarından dolayı oldukça mutlu ve sevinçli olduklarını, okul ve ilçe adına onur duyduklarını belirten Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sezgin Özdin, başarılarından dolayı beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda takımın hocası Selahattin Bayraktar'ı ve takım öğrencilerini tek tek tebrik ederek kendileriyle gurur duyduğunu söyledi ve bölge yarışmalarında şimdiden kendilerine boş şans ve başarı diledi. Müdür Özdin, başarıda maddi manevi emeği ve katkısı bulunan herkese de ayrıca teşekkür etti.