Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Giresun Yağlıdere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü sporcuları Şubat 2017’de yapılacak olan minik-yıldız karate şampiyonası hazırlıklarını sürdürmek amacıyla Beşikdüzü’nde bir araya geldiler.

Beşikdüzü Spor Salonunda Yağlıdere ekibini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucahittin Kerim İkibaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Deniz, İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman, Çarşıbaşı İlçe Spor Müdürü Ali Şahin ve Beşikdüzü karate sporcuları karşıladılar. Burada bir konuşma yapan Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Kerimİkibaş, “Yağlıdereli sporcuları aramızda görmekten büyük mutluluk duydum. Sizleri her zaman aramızda görmek isteriz. Spor yapmak güzel bir şey. Spor yapmak zinde olmayı, başarılı olmayı sağlar. İnşallah milli sporcu olursunuz. Aranızda milli olan ağabileriniz, ablalarınız var. Yarışmacı olmak güzel bir şey. Bu sayede Türkiye’nin bir çok yöresini gezme, görme imkanı buluyorsunuz. Çok başarılı olma için çok çalışmanız gerekir ”dedi. Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu da yaptığı konuşmada, “Layıkıyla bize ev sahipliği yaptığı için müdürümüz Mucahittin Kerim İkibaş’a teşekkür ediyoruz. Bizim buraya ikinci gelişimiz.  Burada Halk Eğitim Müdürümüz Hayrettin Deniz’e de hocalarıyla birlikte çalışma imkanlarını bize sunduğu için kendisine teşekkür ediyorum.”dedi. Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayrettin Deniz de konuşmasında, “Bir Giresunlu olarak Yağlıdere ekibini burada görmekten ve iki ekibin birlikte yarışmalara hazırlanmasından son derece mutlu oldum. Sizin başarınız hepimizin başarısı. İnşallah ülkemizi hep birlikte ayağa kaldıracağız ”şeklinde konuştu.
Bugüne kadar milli takıma birçok sporcu vermiş milli antrenörler Mehmet Yıldızlar ve Murat Yıldızlar da yaptıkları konuşmada, “Yeni Türkiye şampiyonasında ülkemizi temsil edecek bay ve bayan sporcuları yetiştirmek ve Türk bayrağını uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda sürekli yanımızda olan ve bizden desteklerini esirgemeyen Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucahittin Kerim İkibaş’a, Yağlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Soylu’ya, Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayrettin Deniz’e, İlçe Spor Müdürü Köksal Kocaman’a, Çarşıbaşı İlçe Spor Müdürü Ali Şahin’e teşekkür ederi” dedi.