AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Vakfıkebir'de çalışmalarını sürdüren Tonya Doğanspor'un antrenmanını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Milletvekili Cora’yı Vakfıkebir’e gelişinde Tonya Doğanspor Başkanı Zafer Cora, Yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Milletvekili Cora sporculara karşı hitaben yaptığı konuşmada; “Tonya Doğanspor olarak güzel bir kadro oluşturuldu. Sizlerden isteğimiz sonuna kadar mücadele etmenizdir. Bir Tonyalı olarak, bu yörenin bir milletvekili olarak her zaman yanınızda olacağız. Yalnızca sizlerden isteğim, çok çalışmak, samimi olmanızı istiyoruz. Tonya bu işi çok iyi sahiplendi. Sizlere güvenimiz tamdır. İnşallah bizleri mahcup etmeyeceksiniz. Her fırsatta sizlerle birlikte olup maçlarınızı takip etmeye çalışacağım. Tek hedef üçüncü lig, inşallah o sene bu sene olacak.  Tonya'ya ve Büyükliman yöresine farklı bir heyecan getirecek olan ve ağırlıklı olarak bölgenin yetiştirdiği sporculardan oluşturulan takım ile sporun kardeşlik ruhunun ön planda olacağı başarılı bir sezon diliyorum” dedi.