Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği ve Vakfıkebir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvasında rakibini 3-2 yenen Uzun Ticaret Türk Telekom şampiyon oldu.



Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği ve Vakfıkebir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada şampiyonluğa Uzun Ticaret Türk Telekom ulaştı.
“SON DAKİKA GOLÜ İLE ŞAMPİYON OLDULAR”
Nefesleri kesen ve iki takımında çok iyi bir mücadele ortaya koyduğu final maçında rakibi Çarşı’yı son dakika golü ile 3-2 yenen Uzun Ticaret Türk Telekom takımı şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada gol kralı şampiyon takımdan Bedrettin Habiboğlu oldu.  Final maçını AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, MHP İlçe Başkanı Yıldıray Topal, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Hasan Topaloğlu,  İlçe Spor Müdürü Yunus Çivil ve çok sayıda taraftar izledi.
“DESTEK OLMAYA DEVAM EDEÇEĞİZ”
Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Bahadır, turnuvada kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta bu tür organizasyonlara her zaman destek olduklarını ifade ederek, centilmence mücadele eden tüm takımları kutladı. Vakfıkebir ilçe Kaymakamı Mesut Yakuta ise, katılan bütün takımları kutlayarak destek veren sponsorlara ve taraftarlara teşekkür ederek, Trabzonspor taraftarlar derneğini kutladı. 
“MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”  
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise "Burada örnek bir organizasyon düzenlendi.  Bu organizasyonda emeği gecen Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya, Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Bahadır ve yönetim kurulu arkadaşlarına, tüm sponsorlara teşekkür ediyorum.   Burada sporun güzelliklerini bizlere gösterdiler. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Son zamanlarda ilçemizde bazı huzursuzluklar yaşanıyor. Biz ilçemizde böyle güzelliklerin yaşanmasını istiyoruz.
Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin böyle güzellikler sergilemesi için her zaman destek olacağız. Bu ilçenin barışa kardeşliğe huzura ihtiyacı var. Biz bunun için buradayız.  Bir kardeşiniz olarak, sorumluluk taşıyan bu ülkenin bir milletvekili olarak anne babalara da seslenmek istiyorum.  Evlatlarına sahip çıksınlar. Hiç kimsenin başka bir kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yoktur.  Buna hep beraber müsaade etmeyeceğiz. Bizler sorumluluk taşıyan insanlar olarak ilçemizin imajını bozacak, huzurunu kaçıracak hiçbir girişime izin vermeyeceğiz. Burada bütün yetkililerin karşısında bunu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.