2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programı dahilinde Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ilçedeki liseler arası gençler kız ve erkek voleybol turnuvası Vakfıkebir Kapalı spor salonundaki final müsabakaları ile son buldu.



Gençleri spora teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen liseler arası voleybol turnuvası kız ve erkek takımlarının zevkli ve heyecanlı müsabakaları sonuçlandı.
Genç Kızlarda Turnuvaya katılan okullar; Vakfıkebir Fen Lisesi, Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi, Vakfıkebir METAL, Vakfıkebir METEM, Vakfıkebir Ömer Nakkaş METAL
“GENÇ KIZLARDA DERECEYE GİRENLER”
Genç Kızlarda Yapılan Müsabakalar sonucunda, 1. Vakfıkebir Ömer Nakkaş METAL, 2. Vakfıkebir Fen Lisesi, 3. Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi dereceye girdiler.
Genç Erkeklerde Turnuvaya katılan okullar; Vakfıkebir Fen Lisesi, Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi, Vakfıkebir METAL, Vakfıkebir METEM, Vakfıkebir Ömer Nakkaş METAL, Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi
“GENÇ ERKEKLERDE DERECEYE GİRENLER”
Genç Erkeklerde Yapılan Müsabakalar sonucunda; 1. Vakfıkebir Fen, 2. Vakfıkebir METEM,3. Vakfıkebir Ömer Nakkaş METAL dereceye girdiler.
Müsabakalar sonucunda Dereceye giren okullara kupalarını Vakfıkebir İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kabataş, Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları takdim ettiler.
"YENİ SPORCULARIN KEŞFEDİLMESİNİ SAĞLIYORUZ"
Vakfıkebir İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil kupa töreninin ardından yaptığı açıklamada: Gençlerin erken yaşlardan itibaren spora yönlendirilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Civil, "Vakfıkebir İlçe Spor Müdürlüğü olarak yaptığımız ve ortaya koyduğumuz projelerle gençlerimizin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek sağlıklı nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak en büyük hedeflerimiz. Bu bağlamda liseler arası voleybol turnuvası düzenledik. Bu organizasyonlarla turnuvalarla gençlerimizi spora yönlendirmek centilmenlik aşılamak ilgi alanlarını genişletmek amacıyla bu organizasyonları yapıyoruz. Önümüzdeki yıllardan itibaren de inşallah bireysel sporları da buna dahil ederek spor organizasyonu yapmayı hedefliyoruz. Gençlerimizin spora alakası bizi çok memnun ediyor. Bu organizasyonlarla gençler bir araya geliyor kaynaşıyor yeni yeni arkadaşlıklar ediniyor ve yeni sporcular keşfedilmesine de neden olabiliyor. Biz bu manada çok mutluyuz" dedi.