Vakfıkebir Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil bir ilki gerçekleştirerek 1970-2000 yılları arasında Vakfıkebir futboluna hizmet etmiş eski futbolcuları Vakfıkebir'li futbolseverlerle buluşturdu. İlçe Stadında düzenlenen buluşmada veteranların sergilediği futbol izlenmeye değerdi.



Vakfıkebir Büyüklimanspor ve Kirazlıkspor formaları giymiş eski futbolcuları ve antrenörler güzel bir organizasyonla Vakfıkebir’de bir araya geldi. Büyüklimanspor ve Kirazlıkspor takımlarında mücadele veren bu iki futbol takımlarında forma giyen Vakfıkebir'den yaklaşık 40 futbol emektarı uzun yıllar sonra Vakfıkebir’de bir araya geldi. Bu güzel organizasyonun sponsorluğunu Büyükliman Tur üstlendi.
BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUZ
Büyükliman Tur şirketinin yaptırdığı mavi ve beyaz formalar olmak üzere organize edilen iki ayrı takımın formalarını giyerek futbolseverlerle buluştular. Uzun yıllar önce Büyüklimanspor ve Kirazlıkspor formalarını giymiş futbolcuları tekrar Vakfıkebir'li futbolseverlerle buluşturdukları için çok mutlu olduklarını ifade eden Müdür Civil, “Şehrimizin futboluna katkı veren değerli futbolcu ve teknik direktörlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk yaşıyoruz. Aramızdan ayrılan büyüklerimizi rahmetle anıyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda tekrar bir araya geleceğiz” dedi.
MAVİ TAKIM BEYAZ TAKIM 3-2 YENDİ
Veteranların Mavi ve beyaz takım olarak mücadele ettiği karşılaşmanın başlama vuruşunun ardından ilk yarısı 0-0 biten müsabakanın ikinci yarısı çekişmeli ve heyecanlı geçti.  Müsabakayı izleyen İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkan vekili Bayram Ali Tanrıverdi, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ve spor sevdalıları bu organizasyondan büyük mutluluk duydular. Zevkli ve neşeli geçen müsabaka Mavi takımın 3-2 galibiyeti ile sona erdi.