Beşikdüzü Ülkü ocağı tarafından Aşiyan Düğün Salonunda “Şahlanış Şöleni” düzenlendi.

Şölene Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri; Şeref Oruç, Osman Yüce, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Eski MHP Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Ülkü Ocakları Giresun, Rize, Ordu, Artvin İl Başkanları, MHP İl Yöneticileri, MHP ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Türk Eğitim Sen Temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda ülkücü katıldı.     
           Gecede açılış konuşmasını yapan Beşikdüzü Ülkü Ocağı Başkanı Doğukan Zıp, “Ülkü Ocakları, şehit kanlarıyla yoğrulmuş kutsal davamızın temsil noktasıdır. Unutulmamalıdır ki,; bu davamızın şahlanması uğruna verilmiş binlerce şehit, gencecik yaşında ahiret göç etmiş onca yiğit vardır.Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacak, bir adım geri atmadan devam ettireceğiz” dedi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da yaptığı konuşmada, “Beşikdüzü denince ülkücülerin yuvası, ülkücülerin sahası ve yetiştirdikleriyle geçmişten geleceğe ışık tutan, milli dayanışmamızın bekası, önemli bir yerdir Beşikdüzü” dedi.  Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altınışık ise, “Türk gençliği dosta güven, düşmana korku salarken MHP bitti diyenlerin Ankara’daki Alparslan Türkeşin 100.doğum yıldönümündeki kalabalık suratlarına tokat gibi vurmuştur” dedi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da konuşmasında; “Bizler, Başbuğ  Alparslan Türkeş’in bırakmış olduğu Allah davasının bugünkü temsilcileriyiz. Ülkü Ocaklarının asli vazifesi şüphesiz ki gençliğimizi ilim, irfan, ahlak ve ülkü etrafında yetiştirmektir. Ülkü Ocağı bir okuldur. Bu dava kanla, canla, gözyaşıyla bugüne gelmiştir. Ülkücü Türk Gençliği  olduğu müddetçe Türk bayrağı inmeyecek, ezan susmayacak, Türk coğrafyası bölünmeyecektir” şeklinde konuştu.
            Konuşmaların ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi mehteran takım bir konser verdi. Beşikdüzüspor folklor ekibinin gösterisinin ardından Osman Öztunç ve Ali Kınık’ın sahne almalarıyla program sona erdi