Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i Şalpazarı’nda ağırladı.
 
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İlçe Kaymakamı Murak Beşikçi, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Belediye Başkan Yardımcısı Rıfkı Bektaş, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, daire amirleri ve dernek başkanlarını ağırladı.
Sultan Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltının ardından Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı konuşmada: “Bugün Şalpazarı ilçemizin önemli misafirleri var. Hepsine katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. İlçemizin evladı Tuzla Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çabuk Bey ilçemizin önemli eksiklerinde birisi olan112 acil istasyonunu prefabrik olarak yapımını üstlendi. Kendisinden Allah razı olsun. Vekilimiz Sayın Salih Cora’nın girişimleri sonucu Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ilçemize Hükümet Konağı’nın sözünü verdi. Şuanda ihale aşamasında, yatırım programına da alındı. Belediyemizin İller Bankası aracılığı ile 3 milyon 460 bin TL’ye ihale edilen Belediye Kültür Merkezimizin inşaatı başladı, devam ediyor. Önümüzdeki yılın bu aylarında inşallah hizmete açacağız.
BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZDA VEKİLİMİZ CORA’NIN İMZASI VAR
Şalpazarı’ndaki bütün çalışmalarımızda vekilimiz Sayın Salih Cora’nın imzası var. Sayın vekilime bir kez daha teşekkür ediyorum. Hemşerimiz Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen tarafından yatırılan yüksekokulumuzun binasının inşaatı devam ediyor. İnşallah en kısa sürede Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu’na kavuşacağız. TOKİ konusunda arsalar alında. En kısa zaman da Ankara’da imzalara atacağız. İlçe stadyumu konusunda da sayın vekilimiz sayın bakanımızla görüştü ve kamulaştırma bedeli çıkartıldı. Sonuca doğru gidiyoruz. Şalpazarı sporumuzda stadını kavuşacak. İlçemizde bir parkımız yok. Sancaktepe Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem’den ilçemize bir park istiyoruz. Sayın başkanımızın ismini ilçemizde yaşatmak istiyoruz. 6 milyon 600 bin TL’lik Ağasar Deresi ıslah çalışması ihalesi yapıldı. İlçemizde her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Tekrar katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor” dedi. 
ERDEM’DEN ŞALPAZARI’NA PARK SÖZÜ
Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, “Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız’a ve Şalpazarı’na misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün bizleri çok güzel ağırladılar. Refik başkanımız bizden park isteği var. İnşallah Şalpazarı ilçemize güzel bir park kazandıracağız. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.
CORA’DAN ŞALPAZARI’NA TEŞEKKÜR
Milletvekili Salih Cora da katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün Şalpazarı’nda değerli misafirlerimizle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Şalpazarı ilçemizin gerçekten istediği birçok yatırımın kapısını araladı. Hangi sözü vermişsek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Şalpazarı ilçemiz hakikaten bizleri motive eden bir ilçemizdir. Şalpazarı’nın kalbimizde çok müstesna yeri vardır. Her zaman buraya bir şeyler yapabilmenin gayreti ve heyecanı içerisinde kendimi hissediyorum. İnşallah Şalpazarı ilçemize güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Bizleri her zaman bağrına basan Şalpazarlılara teşekkür ediyorum.”