Şalpazarı'nda  "Anadolu Şapka" markası adı altında tekstil üretim atölyesi AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın katılımıyla açıldı. Şalpazarlı işadamı Ömer Özdemir tarafından açılan şapka atölyesinde 40 kişi istihdam edecek.

Şalpazarı ilçesinde "Anadolu Şapka" markası adı altında tekstil üretim atölyesi AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'nın katılımıyla açıldı.
Şalpazarlı işadamı Ömer Özdemir tarafından açılan şapka atölyesinde 40 kişi istihdam edecek.
Atölyenin açılışında AK  Parti İlçe Başkanı Murat Topkara'nın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı konuşmada: "Bugün burada Şalpazarı ilçemizin mutlu günlerinden birini yaşıyoruz. Şalpazarı'mıza İstanbul'dan gelerek burada yatırım yapmak, istihdam yaratmak için kutluyorum, tebrik ediyorum. Tekstilde Türkiye genelinde şapka üretiminin yüzde 90'nını Şalpazarılılar üretiyor.
Bu üreticilerden birisi de işadamı Ömer Özdemir kardeşimizdir. Şuanda bu atölyemizde 40 kişiye iş imkanı sağlanmış oldu. İleride Atölye büyüterek en az 100 kişi istihdam etmiş olacak. İşadamı Ömer kardeşimizi hepimizin desteklemesi lazım" dedi.
Kaymakam Murat Beşikçi ise: " Öncelikle şapka atölyemizin, fabrikamızın hayırlı olmasını diliyorum. Şuanda bu atölyemizde 40 kişi işe başladı. İleride daha çok kişinin ekmek yemesini temenni ediyorum.  Doğup büyüdüğü topraklara yatırım yaptığı için Emer Özdemir kardeşimizi hem tebrik ediyorum hem de teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Bizlerde Şalpazarı'nda tüm kurumlar olarak destek gerek tüm desteği vereceğiz" diye konuştu.
Açılışta son konuşması AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora yaptı. Cora:  "Şalpazarı'nda güzel işler oluyor, olmaya da devam edecektir. Bugün burada İşadamı Ömer kardeşimizin tekstli atölyesini açılışını  gerçekleştireceğiz. Ömer kardeşimizin buradan çıktı İstanbul'a gitti, para kazandı, ardından geldi memleketinde yatırım yaptı. Bizde her zaman Ömer kardeşimizin yanında olacağız. Bu tesisin ayakta kalması için mücadele edeceğiz. Bu tesis aynı zamanda Şalpazarı'nın ekonomisine, ticaretine, gelişmesine, kalkınması ve istihdamına çok önemli bir katkı sağlayacaktır. İnşallah hep beraber bu tesisi geliştireceğiz daha da büyüteceğiz. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Önümüzdeki süreçte Şalpazarı'nda inşallah hep açılışlar yapacağız. Bölgemizin ihtiyacı olan bu tür atölyelerin, tesislerin sayılarının artması dileğiyle bol kazançlı, hayırlı işler diliyorum" şeklinde konuştu.
Atölye sahibi işadamı Ömer Özdemir, açılışa katılan başta Milletvekili Salih Cora olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.