Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un Şalpazarı’na yaptığı ziyaretler sırasında Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ilçe halkına önemli bir müjde verdi.

Başkan Refik Kurukız, Geyikli Belediye binasını bir iş adamı tahsil edileceğini ve burada kurulacak şapka atölyesinde 150 kişinin çalışacağını açıkladı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz Başkan Kurukız’ı bu örnek girişiminden dolayı kutladı.
Şalpazarı’nda, Kaymakam Murat Beşikci ve Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından karşılanan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Geyikli Belediyesi eski binasının şapka atölyesine dönüştürülen katında incelemelerde bulundu. Buradan Şalpazarı’na dönen Vali Yavuz ve beraberindekiler, Karakaya Mahallesi’nde yapımı devam eden Cami inşaatında incelemelerde bulunarak, Dernek Başkanı Nurettin Ataman’dan bilgi aldı. Karakaya’dan İlçe Merkezi’ne dönen Vali Yücel Yavuz, Şalpazarı Belediyesi’nin dere içine yaptırdığı Belediye Hizmet Binası inşaatını gezdi.  Vali Yavuz, arazi şartlarının kısıtlı olduğu Şalpazarı’nda belediye binası, kapalı pazaryeri, konferans salonu, yöresel ürünlerin sergileneceği bölümlerin olduğu binanın çok amaçlı yapılarak hizmete açılacak olmasını “büyük bir hizmet” olarak yorumladı.  Belediye Binası inşaatı incelemesinin ardından belediyeyi ziyaret eden Vali Yavuz’a Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından Şalpazarı’nda yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında kısa bir brifing verildi.  Başkan Kurukız Vali Yücel Yavuz‘a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek yöresel çentik, Ağasar Balı ve tereyağı hediye etti.