Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Ankara’ya giderek, Temmuz ayında Şalpazarı Belediye Meclisi kararı ile hemşerilik beratı verilmesi kararlaştırılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hemşerilik beratını takdim etti.

“Cumhuriyet tarihinin en dirayetli bakanı olan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun ilçemizin hemşerisi olmasında büyük mutluluk ve gurur duyduk” diyerek duygularını dile getiren Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Temmuz ayında belediye meclisimizde aldığımız kararla İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya hemşerilik beratı vermeyi karalaştırmıştık.
“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağasar’ın hemşerisi oldu.”
 Kendisine hemşerilik beratını takdim ettik. Sayın bakanımız hem ülkemize hem de ilimize çok büyük hizmetler yapıyor. Kendisinin bakanlığı döneminde terörle yapılan mücadeleyle hainlere çok büyük darbeler vuruluyor. Yüce Allah tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin.
 İlçemizin sorunları ile ilgili olarak da ne zaman Sayın Bakanımızdan yardım istesek bizleri güleryüzü ile karşılıyor, yardımcı oluyor. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.