AK Parti Şalpazarı Aralık ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı parti binasında yapıldı.

İlçe Başkanı Murat Topkara, yaptığı açılış konuşmasında, ilçede bugüne kadar gerçekleşen ve gerçekleşmek üzere olan yatırımlar konusunda açıklamalar da bulundu. Topkara, "İlçemizin her alanda gelişmesi, kalkınması, yeni hizmetlerle buluşması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 2017 yılı ilçemizin altın yılı olacaktır.  İlçemize yeni yatırımlar kazandırmak noktasında bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere, milletvekillerimiz Sayın Muhammet Balta'ya, Sayı Ayşe Sula Köseoğlu'na, Sayın Adnan Günnar'a, Sayın Salih Cora'ya ilçemiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum.  " şeklinde konuştu.
İlçe Başkanı Murat Topkara'nın konuşmasının ardından, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Şalpazarı Koordinatörü Mehmet Alp konuşmasında, son günlerde dolarda yaşanan artış ve Türkiye üzerindeki oyunlara dikkati çekti.
Danışma Meclisi Toplantısına; Şalpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkan Yrd. Çiğdem Ertem ve Şalpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Atalar katıldı.