Vakfıkebirli hemşehrimiz Uzm. Dr. Şeyda Kayhan, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı. Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Şeyda Kayhan, göreve başladı.



Anestezi uzmanı olarak iki yıldır hastanede görev yapan Kayhan, hastane başhekimliğine atandı. Başhekim olarak yeni görevine başlayan Uzm. Dr. Şeyda Kayhan yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıldır Siirt'te görev yaptığını ve hastanenin imkanlarını iyi bildiğini ifade ederek, "Bizi en çok mutlu eden vatandaşlarımızın hastaneden sağlıklı ve mutlu bir şekilde ayrılmasıdır. Devletimizin bize verdiği imkanlarla en kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz ve buna devam edeceğiz. Hastane kadromuzun genişliği sayesinde il dışına sevki en aza indirgiyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti bizim için önemli durumlardan biri." dedi.
Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Kimdir!
Uzm. Dr. Kayhan, 1984 yılında ailesinin görevi dolayısı ile Malatya'da doğdu. İlkokulu Vakfıkebir İlçesi Tarlacık Mahallesinde 3. Sınıfa kadar okuduk'dan sonra 4 ve 5. Sınıfları Vakfıkebir Kemaliye ilkokulunda tamamladı. Ortaokulu Vakfıkebir Anadolu Lisesi orta kısmında tamamladıktan sonra lise 2. Sınıfa kadar bu okulda okudu. Lise 2 de Vakfıkebir Lisesine geçiş yaptı. 2001 yılında okul birincisi olarak buradan mezun oldu. Aynı yıl KTÜ Tıp Fakültesini kazandı. 2007 yılında buradan mezun oldu. Aynı yıl Manisa ili Gördes ilçe Devlet Hastanesinde Pratisyen Doktor olarak hekimlik hayatına başladı. Ayrıca 4 yıl özel Hastanelerde görev yaptı. 2010 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Çocuk Bölümü İhtisasını kazandı. Bu bölüme 1 yıl devam ettikten sonra KTÜ Anestezi Bölümünü kazanarak bu bölüme geçiş yaptı. 2015 yılında Anestezi Uzman Doktoru olarak mezun oldu. Kendi isteği ile Siirt Devlet Hastanesine mecburi hizmet değil "memnuni hizmet" diyerek Siirt de göreve başladı. 2 yıl Siirt de başarılı çalışmalara imza attı. Şubat 2018 yılı itibari ile mecburi hizmeti sona eren Uzm. Dr. Şeyda Kayhan, Hastane de yaptığı başarılı çalışmaları, hastalara ve halka karşı olan yakın ilgi ve sıcak davranışları ile kendisi kısa zaman içinde herkese sevdirmesini başardı. Doktor Kayhan'ın bu girişimciliği ve başarılı çalışmaları bakanlık tarafından da yakın takibe alınarak bu çalışmaların sonucu olarak Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi. Doktor Kayhan görevine başlayarak başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.
Vakfıkebirli hemşehrimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.