İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanlığına Genel Merkez tarafından Vakfıkebir’li işadamı Selim Alp getirildi.



Meral Akşener tarafından kurulan İYİ Parti’nin Vakfıkebir’de kurucu başkanı işadamı Selim Alp oldu. Yapılan görevlendirmenin onur verici olduğunu belirten Alp,  “İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan teklifi tereddütsüz kabul ettim. Teşkilatlanmayı hızlı bir şekilde yürütüyorum. İlçe binamız için yer tespiti yaptık. Yaptığım istişareler sonucunda yönetim kurulunu oluşturdum ve son şeklini vermek için genel merkezden görüş bekliyorum.
“İYİ PARTİ İLE GÜÇLENECEĞİZ MUTLU BİR TÜRKİYE OLACAĞIZ”
Alp sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye ve milletimiz yorgundur. Devlet yıpranmıştır. Kamu düzeni çözülmektedir. Siyasal iklimin değişmesi dışında hiçbir çıkar yol kalmamıştır. O çıkar yol biziz. O çıkar yol 80 milyon Türk milletidir. Milletimiz demokratik siyasetten sapmadan Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir. Milletimiz yeni bir iktidar ile yoluna devam etme niyetini açıkça beyan etmektedir. İyi adalettir, iyi umuttur, iyi bilgidir, iyi zenginliktir, o da burada var. İyi medeniyet demektir. Ve bu yolun taşlarını sadece cesurlar döşer. Cesurlar da bizim partimizde var. İyi; adalettir, kararlılıktır, umuttur, gelecektir, bilgidir, zenginliktir, cesarettir. O da bizim partimizde var. İyi; medeniyet demektir ve bu yolun taşlarını sadece cesurlar döşer. Türkiye coğrafyasıyla kucaklaşıp Avrasya olacak. Dünya ile kucaklaşacak…
‘İYİ PARTİ’ ile güçleneceğiz mutlu bir Türkiye olacağız. İyi Parti ile Türkiye ve geleceğimiz garanti altına alınarak daha güzel olacak” dedi.