AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Mesut İskenderoğlu, Büyükliman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.


 
Alınan karar gereğince erken seçime gidiyoruz diyen AK Parti Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu: “Bizlerde, 2001 yılından beri içerisinde bulunduğumuz, davasını dava kabul ettiğimiz, aynı misyonda, aynı vizyona sahip olduğunu düşündüğümüz, eskiden beri teşkilatlarında görev aldığımız AK Parti’mizden Milletvekili aday adayı olma kararını aldık. Böyle bir yola çıktık. Bu sürecin öncelikle ülkemize Trabzon’umuza, Vakfıkebir’imize, Büyükliman Bölgesi’ndeki bütün ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
"TAKDİR PARTİMİZİNDİR, GENEL BAŞKANIMIZINDIR"
İskenderoğlu açıklamasına şöyle devam etti: “24 Haziran seçimleriyle beraber ülkemiz yeni bir döneme geçiyor. 15 yıl bu yörede avukatlık yapan birisi olarak bu yeni süreçte mesleki bilgi ve birikimimizle partimize ve milletimize faydalı olabileceğimiz kanaatindeyiz. Şuana kadar pek çok sivil toplum örgütünde görev yaptık. Toplumun beklentilerinin ne olabileceğini tahmin edip, onlarla istişare halinde katılımcı bir mantıkla istişare boyutu içerisinde yararlı olabileceğimize inanıyoruz.
Aday adaylık sürecinde takdir partimizindir, genel başkanımızındır. Partimizin vereceği karar bizler için toplumumuz için inşallah hayırlı olur,”