AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin bir kısmını yerinde inceledi.



Kaya yapılan çalışmaların Trabzon’u daha da güzelleştirdiğini ifade etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaya, “Trabzon şehrimize yaptığınız tüm hizmetlerde emeği geçen  Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Beraberinde Trabzon Milletvekili Salih Cora,  Ayşe Sula Köseoğlu ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra  Gülcemal Sahil Dolgu, Trabzon Botanik, Zağnos Kentsel Dönüşüm ve Meydan Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde gören Kaya hizmetleri takdir etiğini söyledi. Kaya, Gülcemal Projesi’nin bir an önce bitirilmesini istedi.  Ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşlarla sohbet eden Kaya Trabzon’un son yıllarda önemli bir gelişim gösterdiğini dile getirerek, “Kadim şehrimizin geçmişten bugüne ve geleceğe taşınmasında, özellikle tarihi eserlerin restorasyonu, şehrin tanıtılması ve marka şehre dönüştürülmesindeki gayretlerin ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyor, ve tüm personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.