Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, partili arkadaşlarıyla birlikte parti binasında bir basın açıklaması yaparak saldırıyı kınadı.


 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin, Fol Deresi güzergahı üzerindeki CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin resminin asıldığı yerden iki defa kesilerek düşürülmesine tepki gösterdi. Mehmet Keskin yaptığı açıklamada şunları söyledi; 
 
"BİRBİRİMİZE TAHAMMÜL ETMEYİ ÖĞRENMELİYİZ"
 
Başkan Keskin, “Bu bayram gününde üzgünüz. Birbirimizi tahammül edemez hale geldik. Biz siyasi çalışmalarımızı tüm siyasi partilerimizle saygı çerçevesinde yürütmek istiyoruz. Onlarında siyasi görüşleri var saygı duyuyoruz. Bir seçim arifesinde çalışma programlarına saygı duyuyoruz. Herkesten de aynı saygıyı bekliyoruz. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Fol Deresi üzerine astığımız afişi sürekli saldırıya uğruyor. İlk aşmada önce kesildi indirildi. Arkadaşlarımızla birlikte saygılı bir şekilde, polemik olmasın diye sessizce yerine astık. İki saat sonra bu kez iki tarafından kesilerek indirildi. Bu kabul edilemez. Burada kesinlikle bir siyasi partiyi suçlamıyorum. Bir parti organize şekilde yapıyor demiyorum. Gerekli yasal başvurularımızı yaptık. Suç duyurusunda bulunduk. Türkiye’nin her yerinde yapılan bu tür şeylerden valiler sorumludur. Kamu bürokrasisi görevini yerine getirmelidir. Birbirimize tahammül etmeyi öğrenmeli, birbirimize daha saygılı ve hoşgörülü olmalıyız. Bu tür yöntemleri doğru bulmuyoruz” dedi.