AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta ilçe teşkilatı ziyaretlerini tamamladı. Doğup büyüdüğü ilçe olan Vakfıkebir’de de ilçe teşkilatını ziyaret eden Muhammet Balta yoğun bir ilgi gördü.




 
Ziyaret sırasında açılış konuşmasını yapan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, “Sayın Milletvekilimiz bizi sadece ilimizde değil ülkemizin her köşesinde temsil diyor. Allah yolunu açık etsin” dedi. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet ise, “Vakfıkebir’de yaptığımız her hizmetin altında Sayın Milletvekilimizin emeği var. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın olurlarıyla TBMM Çevre Komisyonu Başkanlığına seçildi, ayrıca Bursa ve Balıkesir illerinin koordinatörlüğüne yapıyor. Buda bizi çok gururlandırıyor” diye konuştu.




 
KİMSEYE KÜSMEYE HAKKIMIZ YOK
Daha sonra söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “Bugün çok duyguluyum. İçinizde çıkan bir avlatınız olarak, aldığımız bütün görevlerin sorumluluğunu taşıdım. Her nefes aldığım sırada, her görevim esnasında buradaki insanlarımızı en iyi şekilde temsil etmek ve Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek için çok çalıştım. İşimizi yaparken doğallığımızı hiç bozmamaya çalıştık. Hizmet yapmaya çalışan dürüst insanlara her zaman yardımcı olmaya çalıştık. Bizler Dünya’ya örnek olacak işler yapmaya çalışmalıyız. Çünkü öyle bir ecdadın torunlarıyız. Birde Trabzon’da doğmuşsanız bu sorumluluğunuz daha çok artırıyor. Bu makamların hepsi gelip geçer. Kalıcı olan insanlıktır. O caminin önüne geldiğinizde bu iyi bir insandır diye dua almak en büyük hedefimizdir. Bugüne kadar partimize hizmet etmiş bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. Çok büyük bir aileyiz. Sizler bizlere her zaman güç verdiniz. Bazen sizin istediklerinizi yapamadık. Ancak şunu bilin ki hep iyi niyetle mücadele ettik. Bizim kimseye küsmeye hakkımız yok. Bu güzel insanlara moral vermemiz gerekir. 16 yıldır bu ülkede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde özgüven kazandık. Sayın Cumhurbaşkanımız vatanını, milletini seven herkese kucak açtı, bizlere güven verdi kuvvet verdi. Bizler 16 yılda bütün engellemelere rağmen çok büyük hizmetler yaptık. 15 Temmuz’da Dünya tarihinde bu milletin adının altın harflerle yazılacağı bir destan yazılmıştır.


 
TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYDUNUZ MU?
Bir zamanlar Vakfıkebir’deki SSK istasyonundan hastaneye sevk alabilmek için milletvekili aranıyordu. Trabzon’a gidecek ambulans yoktu. Şimdi CHP’liler konuşuyor. Kasetle gelen genel başkanları konuşuyor. Trabzon’da Pekşen var. Yalan çuvalı. Taş üstüne taş koymamış. Vakfıkebir’de gelip imamlara hakaret eden Pekşen. Trabzon limanına gizlice gitmiş, diyor ki; orada kurşun, çinko var, siyanürler var. Kanser vakaları artmış. Ben maden mühendisiyim, belediye başkanımızda maden mühendisi. Dünya madenciler tarihinde ilk defa böyle bir şey duydum. Sorumluluğu yok konuşuyor. Fındıktan anlıyor, tarımdan anlıyor, sağlıktan anlıyor. Sağlıktan Genel Başkanlarının SSK’nın Genel Müdürlüğü zamanından anlıyor. Bu adam geçmişine bakmadan eleştiriyor. Bir baksana taş üstüne taş koydun mu? THY eleştiriyor. Dünya’nın en büyük uçak filosuna sahip, onur duyduğumuz, gurur duyduğumuz Türk Hava Yollarını. THY iflas edecek diyor. Bir Türk vatandaşının, bir milletvekilinin böyle bir düşüncesi olur mu? İnsansız hava araçlarından rahatsız oluyorlar. Sezgin Tanrıkulu rahatsız oluyor. Bu silahlar kime karşı kullanılıyor? Niye rahatsız oluyorsunuz? Genel Başkanları gidiyor dışarıda ülkeyi şikayet ediyor. Siyaset farklıdır. Devlet farklıdır. Dışarı da bu ülkenin evlatları olarak her zaman birlik olmamız gerekmez mi?



TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE    
ABD, AB açık açık düşmanlık ediyor. Bunlar artık deşifre olmuştur. Biz talimatı sadece milletimizden alırız. Onlar adına da gereği neyse onu yaparız. Allah’tan başka kimseden korkumuz yok. Bu ülkenin tam bağımsız olması lazımdır. Bunun için kullandığın silahın senin olması lazım. Bu yolda hızla ilerliyoruz. Bu Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ile olmuştur. Bu oyunlar bitmez. 1071’den beri bu ülke üzerinde bu oyunlar oynanıyor. Biz milletimize güveniyoruz. Bir tarafta milli ve yerli bir ittifak var. AK Parti ve MHP. Diğer tarafta ülkesini her yere şikayet eden CHP ve sırtını perişan olmuş bir terör örgütüne dayayan HDP var. Millet karar verecek. Milli ve bağımsız bir Türkiye mi? Yoksa talimatla yönetilen kişiler mi?