Çarşıbaşı’nda düzenlenen toplantıya ilgi büyük oldu. Çarşıbaşı İlçesinde Ülkü Ocakları açabilmek amacıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantı da konuşan Trabzon Ülkü Ocakları Bürokrasi İşleri Başkanı, aynı zamanda Çarşıbaşılı olan Süleyman Keleş, “Ülkücüler nefsin ve maddenin gölgesinden uzak sorumluluk bilinci taşıyan yüreklerdir! Çarşıbaşı ilçemize Ülkü Ocakları açılması amacıyla yapmış olduğumuz istişare toplantısına başta İl Ocak Başkanımız Mihrap Altınışık olmak üzere genç kardeşlerimize, ağabeylerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülkü Ocakları milletine karşı derin sevgi ve saygı hislerini taşıyan, kendisini ülkesi ve Türk dünyasına adayan; bugünkü her türlü mesuliyet duygusundan yoksun ve gayesiz bir neslin yetişmesine sebep olanlara karşı mücadelede azimli kararlı duran genç kardeşlerimizin yuvasıdır. Ülkü Ocakları milletinin kara günlerinde her daim yanında olup, ilk kuruluşundaki azim ve şevkinden hiçbir şey kaybetmeden ve taviz vermeden bugün aynı inanç ve duygularla çalışmalarını sürdürmekte ve milleti için her türlü fedakarlığı ve çabayı göstermektedir. Ülkü Ocakları Türk Milleti’ne uymayan dışarıdan kopya edilme doktrin ve sistemlerin Türk Milleti için zararlı olacağına inanmakta bu uğurda mücadele vermektedir. İlçemizde böyle bir yapının olması sağlıklı nesillerin yetişmesinde yüksek derecede katkı sağlayacaktır. Ülkü Ocağını mümkün olan en kısa sürede Çarşıbaşı'mıza kazandıracağız” dedi. 
Daha sonra söz alan Trabzon Ülkü Ocağı Başkanı Mihrap Altınışık, “Bu akşam Ocak açma çalışmalarında bulunduğumuz Çarşıbaşı İlçemizde gençler ve gönüldaşlarımızla birlikte sohbetimizi gerçekleştirdik. Çarşıbaşı İlçemizde İstişarelerimizi bu tarz toplantı ve programlarla devam ettirip, çalışmalarımızı geniş bir yelpazede değerlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.