Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Beşikdüzü Şûbesi'nce, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören bir grup öğrenciye ramazan yardımında bulunuldu.
 
Beşikdüzü İlçe Müftüsü ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Beşikdüzü Şûbesi Başkanı İbrahim Kadıoğlu, değişik illerden gelerek Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu'nda öğrenimlerini sürdüren ihtiyaç sahibi bay-bayan bir grup öğrenciye ramazan ayı dolayısıyla yardım kartları verdi.
 
Geçen yıl ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da, imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Beşikdüzü Şûbesi olarak bir miktar yardımda bulunduklarını ifade eden İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, öğrencilerin maddi ihtiyaçlarının yanında manevi ihtiyaçlarıyla da ilgilendiklerini; bu anlamda yıl içerisinde Kur'an-ı Kerim'i okuma ve anlama çalışmaları kapsamında ilçedeki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurdunda İlçe Vaizi Zeki Güven ve Kur'an Kursu Öğreticisi Ayşe Çelik tarafından dersler verildiğini de sözlerine ekledi.
 
Müftü İbrahim Kadıoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı'na yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara ve hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen personele de özellikle teşekkür etti.