Beşikdüzü Kutluca Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına bu yıl bin kişi katıldı.

İftar Programına Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 
İftar programının ardından bir konuşma yapan AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, “ Kutluca Mahallemizde her yıl geleneksel olarak iftar programı düzenliyoruz. Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği bu iftar programına katılan herkese mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu da konuşmasında; “Mübarek Ramazan ayında Kutlu Mahallemizde sizlerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile tüm halkımızın ve hemşerilerimizin şimdiden Mübarek Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyor, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum. Her şey Beşikdüzü için, her şey Beşikdüzülüler için” diye konuştu.
Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise, “Kutluca Mahallemiz iftar geleneğini sürdürüyor. Her geçen günde güzelleşiyor. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İftar programında son konuşmayı Trabzon Valisi Yücel Yavuz yaptı. Vali Yavuz: “Kutluca Mahallemizdeki iftar programına bu yıl ikinci kez katıldık. Buradaki bu birlik ve beraberlik bizleri fazlasıyla mutlu etti. Kutluca Mahalle halkını bu örnek birlikteliklerinde dolayı kutluyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte namaz kılındı. Ardından Vali Yücel Yavuz mahalle kahvehanesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.