Kızılay Beşikdüzü Şubesi, ilçede eğitim-öğretim gören 4-6 yaş grubu minikleri çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Beşikdüzü İlçe Müftülüğü'ne bağlı olarak Kültür Merkezi Kız Kur'an Kursu'nda eğitim-öğretim gören 4-6 yaş grubu öğrencilere, Kızılay Beşikdüzü Şubesi tarafından giysi ve oyuncak hediye edildi.
Kızılay Beşikdüzü Şubesi'nin hayırsever vatandaşların katkılarıyla elde ettikleri yardımlardan miniklere uygun olan giysi ve oyuncaklar, Kızılay Beşikdüzü Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Eren tarafından Kızılay Beşikdüzü Şubesi ve yardımsever vatandaşlar adına çocuklara dağıtıldı. Kızılay Beşikdüzü Şubesi'nin eğitim öğretim gören öğrencilere yönelik yaptığı yardımlardan haberdar olduğunu belirten kurs Aile Birliği Başkan Yardımcısı İmam Hatip Ali Naci Bebek, "Çocukların sevindirilmesi onlara verdiğimiz değerin bir ifadesidir. Ayrıca bu yaştaki çocuklarımızın zihnine ve kalbine 'Kızılay ve Yardım' bilincini aşılamamız gelecekte bu çocuklarımızın birer Kızılay gönüllüsü ve hayırsever bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacaktır. Bizim için de en anlamlısı bu olsa gerek" diyerek İlçe Müftülüğü ve çocuklar adına Şube Başkanı Mehmet Can'a, Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Eren'e ve hayırsever tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Kızılay Beşikdüzü Şube Başkanı Mehmet Can, okul aile birlikleri aracılığıyla tespit edilen yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrencilere Kızılay Beşikdüzü Şubesi olarak imkanlar nispetinde yardımda bulunduklarını, bundan sonra da yardımların yine imkanlar elverdiğince devam edeceğini belirtti.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yürütülen Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi çerçevesinde, Beşikdüzü İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kültür Merkezi Kız Kur'an Kursu'nda 4-6 yaş arası 25 minik öğrenci eğitim öğretim görüyor.