Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük Bayramı dolayısıyla “Kızıl Elmaya Kutlu Yürüyüş” adlı şölen düzenlendi.


 
Beşikdüzü Ali Şükrü Bey Kültür Merkezi Aşiyan Düğün Salonu’nda düzenlenen ve sunuculuğunu Selahattin Sekban’ın yaptığı programa Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrap Altınışık, Rize Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Kandemir, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Al, Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, MHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Erdal Açıl, Vakfıkebir İlçe Başkanı Yıldıray Topal, Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp, MHP Milletvekili Aday Adayları Gülen Demir, Figen Bozkurt, Şeref Kabaoğlu, MHP il yöneticileri, çevre ocak başkanları ve ülkücüler katıldılar.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp yaptı. Trabzon’un ülkücü tek Belediye Başkanı olan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı konuşmada, “Ülkücü olmak, Türk milliyetçisi olmak, sizlerin karışışında olmaz benim için şereflerin, gururların en büyüğüdür. 24 Haziran seçimleri geliyor. 24 Haziran seçilerinde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emriyle kapı kapı dolaşacağız. 18 ilçenin tek ülkücü belediye başkanı olarak Şalpazarı’nda güzel hizmetler yapmaya, sizlere ve liderimize layık olmaya çalışıyoruz. ”dedi. Ardından Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrap Altınışık kürsüye geldi. Altınışık konuşmasında, “Bugün, milli bir ruhun dirilişi olan 3 Mayıs. Türk milliyetçiliğinin asırları aşan serüveninde, tam 74 yıl önce tüm zorluklara rağmen adanmışlığın, inanmışlığın, kararlılığın sembolü haline gelen dava adamları 3 Yası anlam ve önemini zihinlere kazınamaz bir şekilde yerleştirmişlerdir ”dedi. MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım da konuşmasında, “Değerli dava arkadaşlarım. Biliyorsunuz24 Haziran seçileri yapılacaktır. Bu seçimlerde dava adamı, Türk Dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli’ninişaret ettiği şekilde davranmak hepimizin boynunun borcudur”dedi.
Programda şiirler okundu. Beşikdüzüspor Halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından Âşık Sefâi sahne aldı. Sefâi ile coşan ülkücüler güzel bir gece geçirmenin mutluluğu ile salondan ayrıldılar.