Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beşikdüzü İlçe Başkanı Kazım Zıp, dua ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalanmış olduğu amansız hastalıkla mücadele eden MHP Beşikdüzü İlçe Başkanı ve aynı zamanda Oğuz Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kazım Zıp, bir hafta önce ağırlaşması üzerine kaldırıldığı Trabzon Kaşüstü’nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
27 Haziran 2017 Salı günü yaşama veda eden Kazım Zıp’ın cenazesi, aynı gün ikindi namazını müteakip Beşikdüzü Merkez Çakmak Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından İlçeye bağlı Çakırlı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
50 Yaşında vefat eden 4 çocuk babası Kazım Zıp’ın ölümü Beşikdüzü’nde ve yörede derin üzüntü yarattı. Beşikdüzü İlçesi’nin, Oğuz Köyleri’nin, Yaylaların unutulmayan ismi; Sevimli, sempatik yapısı ve esprileriyle herkesin gönlünde ayrı bir yeri ve değeri bulunan; Kazım Zıp ağabimize Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, MHP İlçe teşkilatı ve camiasına, İlçe halkına ve sevenlerine sabır ve metanetler diliyoruz.