Beşikdüzü İlçesinde gerçekleştirilen, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' etkinliği ilgiyle izlendi.
 
'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla, Beşikdüzü Kültür Merkezi Kız Kur'an Kursu'nda 'Kur’an Eğitimi ve Öğretimi' gören yetişkinlerle birlikte, İlçe Müftülüğü bünyesinde açılan Kur'an kurslarında 'Kur’an Eğitimi ve Öğretimi' gören öğrencilerin de katılımıyla bir etkinlik düzenlendi.
 
İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kültür Merkezi Camii'nde düzenlenen etkinlikte, Kur’an Kursu Öğreticisi Zehra Derman, Beşikdüzü İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu'nun yazmış olduğu "Saçılan İnciler" kitabından alıntı yaparak 'Kadınlar Güneşe Benzer' konu başlığı altında dinleyenleri oldukça etkileyen bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' anısına hazırlanan slayt-sunumun ilgiyle izlendi.
 
AFRİN KAHRAMANLARI DA UNUTULMADI
 
Programın ilerleyen bölümünde Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşe Çelik, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Afrin’deki terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Afrin/sınır ötesi harekâtının başarı ile sonuçlanması, Kahraman Ordumuzun zaferi ve tüm şehitlerimizin rûhu için Fetih Sûresi'ni okudu ve dua yaptı.
 
Velilerin de ilgiyle takip ettikleri '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' etkinliği, öğrencilerin hocalarına iştirak ederek koro halinde seslendirdikleri ilâhi dinletisiyle sona erdi.