Bellona Mağazalar Zinciri’nin 591. Halkasını Beşikdüzü’nde açan iş adamı ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Halkımıza yararlı bir şirket olmaya devam edeceğiz” dedi.


 
Bellona’nın 591. Mağazasının açılışı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları ile siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra binlerce kişinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
 
KURUKIZ: “HALKIMIZA YARARLI BİR ŞİRKET OLACAĞIZ”
Mağazanın açılış töreni sırasında “Beşikdüzü’nden, Şalpazarı’ndan, Karadeniz’den, Türkiye’nin her yerinden davetimize icabet eden kıymetli misafirlerimiz; markamızın, ailemizin şirketimizin onur konukları hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” şeklinde bir konuşma yapan iş adamı ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Hizmete açacak olduğumuz mobilya mağazamızın açılışına katılabilmek için yoğun işlerini yarıda kesen siyasilerimiz de ülkemizin yoğun gündemine rağmen buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdılar. Halkımız, sevenlerimiz, dostlarımız, bölge halkı, hepinize teşekkür ediyor, ayaklarınıza sağlık diyorum. 30 çalışanı olan Kurukız Ticaret’in babadan oğula geçerek 1970’lerden bu güzel günlere geldiğinin altını çizen Refik Kurukız, “İnşallah sizlerle birlikte daha mutlu, daha güzel gelecek günlerde yatırımlar yaparak, istihdamlar yaratarak halkımıza yararlı bir şirket olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 


UYANIK: “DÜNYA BİRİNCİSİ OLMA YOLUNDAYIZ”
Boydak Holding Pazarlama Müdürü Bilal Uyanık da açılışta yaptığı konuşmada, Bellona Markasının son 21 yılda olağanüstü başarılara imza atarak Türkiye’nin en önemli markası haline geldiğini hatırlattı. Uyanık, “Tamamen yerli sermaye ile fabrikalarımızda yapılan üretimleriyle bu gün dünya birincisi olmak adına büyük bir vizyonla faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. Bu gün açılışını yaptığımız Türkiye’nin 591. Mağazası da bunun en büyük göstergelerinden bir tanesidir. Ayrıca bu mağazalarımız sayesinde ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.