Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp ve yönetimi, Afrin Gazisi Beşikdüzü'lü Jandarma Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan'ı ziyaret etti.


 
Zeytin Dalı Harekatı’nın 41 inci gününde, Hatay’ın Hassa ilçesi karşısındaki Hac Bilal Köyü Keltepe bölgesinde, Jandarma (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, korucular ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri ile PYD/PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 8 şehit verdiğimiz gün yaralanan Gazimiz Jandarma Uzman Çavuş Sezer Oğuzhan’ı, Giresun Merkez Gedikkaya Mahallesi’ndeki baba evinde ziyaret eden Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp ve yönetimdeki arkadaşları, Türk Bayrağı'na sarılı Kur'an-ı Kerim takdim ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 
Ziyaret sonrası konuşan Zıp; "Mehmetçiklerimiz cephede savaşırken bizler de dualarımızla kendilerine destek olmaya çalışıyoruz. Ülkü Ocaklılar olarak, tüm güvenlik güçlerimiz bizim canımız, kırmızı çizgimizdir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Bizler de, teşkilatımız olarak mevzu vatan olduğunda her türlü fedakarlığa hazırız" dedi.
 
Beşikdüzü İlçesi Kalegüney Mahallesi’nden olup Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Polis Memuru Burhan Oğuzhan’ın oğlu olan Gazi Sezer Oğuzhan ve ailesi ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Ülkü Ocakları Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan Zıp ve arkadaşlarına teşekkür ettiler.