Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz’e, Mehmetçiğe bir moral konseri verelim teklifini götüren, Karadeniz müziğinin altın sesi Zeynep Başkan; “Ben ve arkadaşlarım bunu ücretsiz organize ederiz. Nerde konser vermemi isterseniz orada, askerimizin olduğu her yerde, gerekirse cepheye kadar giderim” dedi.
 
Karadeniz müziğinin altın sesi Zeynep Başkan, Kuzeyin Uşakları Folklor Grubu'nun yöneticisi Dr. Erdinç Özten ile birlikte, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ü makamında ziyaret ettiler.
Söz konusu vatan olunca canımızı seve sever vermeye hazırız diyen sanatçı Zeynep Başkan; "Mehmetçiğe bir moral konseri verelim. Ben ve arkadaşlarım bunu ücretsiz organize ederiz. Nerde konser vermemi isterseniz orada, askerimizin olduğu her yerde, gerekirse cepheye kadar giderim. Kuzeyin Uşakları da bizimle olur. Bu olmazsa Mehmetçik Vakfı yararına ya da şehit aileleri yararına bunu yapabiliriz." dedi.
Sanatçı Zeynep Başkan’ın teklifi, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ü duygulandırdı. Küçükakyüz bunu değerlendireceğini söyleyerek;  "Biz bunun için büyük milletiz. Bunun için hep güçlü ve cesaretliyiz. Sırası gelince bizim kadınlarımız da mangasının başına geçer. Bundan şüphemiz yok" şeklinde konuştu.