Trabzon İli Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü iken Aydın İli Halk Sağlığı İl Müdürü olarak atanan Vakfıkebir’li hemşerimiz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.



Dr. Fevzi Yavuzyılmaz KTÜ Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Rize ili ve ardından Ankara da devam eden Doktorluk mesleğinin tecrübelerini ve birikimlerini kazanarak başarılı çalışmalarda bulundu. Olgun idarecilik anlayışı ve çalışma arkadaşları ile uyumu son derece düzgün olan Yavuzyılmaz, Vatanına, bayrağına, devletine ve halkına bağlılığı ile kendini kanıtlamış bir şahsiyettir. Yeni görevinde de aynı çalışma azmini ve başarıyı göstereceğinden eminiz.
“DR. FEVZİ YAVUZYILMAZ KİMDİR.”
Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1973 yılında Vakfıkebir de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Vakfıkebir de tamamladı. 2001 yılında KTÜ Tıp Fakültesinden mezun oldu. Rize ve Ankara da çalıştıktan sonra 2004 yılında Trabzon SSK Hastanesi Acil serviste görevine devam etti. 2009 yılında Düzköy ilçesi Çal beldesinde aile hekimliği yaptı. 2010 yılında Düzköy ilçe hastanesine kurucu başhekim oldu. 2012 yılında Akçaabat ilçe sağlık müdürlüğüne kurucu müdür olarak görev yaptı, 2014 yılında da Ortahisar İlçesi ilçe sağlık müdürlüğüne kurucu müdür olarak atandı. 08.12.2016 tarihinde de Aydın iline Halk Sağlığı İl Müdürü olarak atandı. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Trabzon SSK voleybol takımında, idmanocağı spor kulübünde yönetici ve voleybol şube sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Trabzon İlinde yapılan birçok spor organizasyonunda yönetici olarak görev yapmış olup,  okul sporları federasyonu sağlık kurulu üyesi ve dünya şampiyonu olan Erdoğdu lisesinin Guatemala da kafile doktorluğunu yapmıştır. Yeni atandığı görevde de geçmişte yaptığı başarılı çalışmalarına devam edeceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.