Vakfıkebirli hemşerimiz Mühendis Fuat Koçal, İller Bankası A.Ş Alt Yapı Uygulama Daire Başkanlığında Mekanik-Elektrik Uygulama Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevlerini yürütmekte iken son çıkan kararname ile Antalya İller Bankası Bölge Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Öğrencilik yıllarında ve çalışma hayatında başarılı, disiplinli tutum ve davranışları ile çevresindeki kişilerin ve idarecilerinin taktirini her zaman kazanan Vakfıkebirli Hemşerimiz Fuat Koçal yeni atandığı görevine başladı.
FUAT KOÇAL KİMDİR:
Hemşerimiz Fuat Koçal; Vakfıkebir ilçesi Güneysu Mahallesi nüfusuna kayıtlıdır.  Vakfıkebir İmam Hatip Lisesini derece ile bitiren Koçal, Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünü bitirdi. Çeşitli firmalarda proje mühendisliği ve şantiye şefliği görevlerinde bulundu. Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümlerinde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 2001 yılında girdiği İller Bankası A.Ş’de içme suyu sondajları, jeotermal sondajlar ve imar planlama esas zemin çalışmalarında etüt, proje ve uygulama mühendisliği ve şantiye şefliği görevlerinde bulundu. Vakfıkebir İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Hacettepe üniversitesinden mezun olan Koçal, KTÜ ve Hacettepe’de mühendislik konusunda yüksek lisansını tamamladı. İller Bankası A.Ş alt yapı uygulama daire başkanlığında mekanik-elektrik uygulama müdürlüğü ve insan kaynakları müdürlüğü görevlerini yürüttü.
Altyapı Uygulama Dairesi Başkanlığında Mekanik-Elektrik Uygulama Müdürü ve İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapmakta iken son çıkan kararname ile İller Bankası A.Ş Antalya Bölge Müdürü olarak atandı. İl Bank A.Ş Antalya Bölge Müdürlüğü görevine müdür olarak asaleten atanan Koçalı kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Sayın Koçal; “ Beni bu göreve layık gören Sayın Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye, İller Bankası yönetim kurulu başkanı ve üyelerine, İller Bankası A.Ş Genel Müdürü Sayın Yusuf Büyük’e teşekkür ederim. ” Dedi.