Trabzon Bölgesi (Artvin, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Trabzon) Veteriner Hekimler odası başkanlık seçimi Trabzon da yapıldı. Vakfıkebirli hemşerimiz Erol Sayın yapılan seçim sonucu başkan olarak seçildi.



Tek liste halinde gidilen seçim sonrası Veteriner Hekimler odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Erol Sayın, Süleyman Boz, Ali Yılmaz, Ergün Erden, Arıkan Celep. Yönetim Kurulu ilk toplantısında kendi aralarında görev dağılımı yapacaklar.
Sayın seçim sonrası yaptığı açıklamada: “47. Dönem Olağan Genel Kurulumuza katılıp desteğini veren Bölgemiz (Artvin, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Trabzon ) Veteriner Hekim meslektaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Odamıza bağlı uzak İllerden gelip oy kullanan meslektaşlarıma ayrıca teşekkür ederim. Cumartesi yapılan Genel Kurulumuzda tekrar aday olmayacağını belirten ancak bugün yapılan oy verme işlemine katılmayan, 8 dönem oda başkanlığımızı yaparak güzel hizmetler kazandıran Sayın Başkanımız Sebahattin Yazıcı ya yönetim kurulum adına teşekkürü bir borç bilir, bundan sonraki süreçlerde deneyimlerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşmalarını temenni ederim. Adaylığımdan bugüne kadar iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen dostlarım iyi ki varsınız.” İfadelerini kullandı.